Vasárnapi hirdetésünk

2017 október 01.
Vasárnapi hirdetésünk

2017. október 1.

Mindenki várakozva néz rád, és te idejében adsz nekik eledelt. (Zsolt 145,15)

Szentháromság ünnepe utáni 16. vasárnap

ARATÁSI HÁLAADÓ

Eltemettük az elmúlt héten: temettük Szabó Mártonné sz. Bari Margitot. Istennek hála életéért!

Missziói est lesz október 4-én szerdán 18 órai kezdettel a gyülekezeti teremben, melyen Dél-Afrikában és Mozambikban  szolgáló lelkészházaspár számol be az ott elkezdődött lelkészképzésről és az egyre szaporodó  evangélikus gyülekezetek életéről. Szeretettel várjuk a testvéreket erre a különleges alkalomra.

Protestáns iskolatörténeti vándorkiállítás nyílik a Váci Mihály Kulturális Központban, mely október 5-15-ig hétköznaponként 8-19 óráig tekinthető meg.

Október 13-án Dr. Korányi András az általános iskolában szolgál,  meghívtam közénk délután 5-re. A reformáció kérdései - a mi válaszaink

Az országos evangélizáció október 14-én szombaton 10 órai kezdettel lesz megtartva a Budapest Deák téri templomban. Az utazás egyénileg történik. A nap programja a hirdetőkben olvasható és a kijáratnál elhelyezett szórólapon elvihető.

A reformáció 500 éves évfordulójára való nemzeti megemlékezés október 31-én kedden lesz Budapesten a Papp László Sportarénában. A létszám miatt 500 Ft-os jegyárral előre kell regisztrálni. A tudnivalók és a részletes program  a hirdetőkben olvasható és a kijáratnál elhelyezett szórólapon elvihető.

Kedves szülők, keresztszülők, gyermekük keresztelésekor fogadalmat tettek, hogy az evangélikus egyház segítségével keresztény nevelésben fogják őt részesíteni. Ezért felhívjuk  figyelmüket, hogy október elején elkezdődik a konfirmációi oktatás, amelyre szeretettel várjuk a 12 életévüket betöltött gyermekeket. Az első foglalkozások helye és időpontja a hirdetőkben olvasható és szórólapon elvihető.

Egyéb hirdetések:  kihelyeztük a lepramissziós perselyt…….

Események